Manchester Unitedi uus peatreener: Pogba armastab Unitedis mängimist

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: Matt Mcnulty / ZUMAPRESS.com

Pärast seda, kui Manchester Unitedi uueks peatreeneriks sai Ole Gunnar Solskjaer, on väidetavalt ka poolkaitsja Paul Pogba end meeskonnas taas paremini tundmas. 

Jose Mourinho käe all mängides oli Pogba suur soov Unitedist lahkuda ning ta ei näidanud kuidagi välja, et ta sooviks Unitediga oma tulevikku siduda. Nüüd on aga Pogba väidetavalt ümber mõelnud ning viimases liigamängus lõi ta Unitedi eest ka kaks väravat.

«Paul on ikka endiselt selline mängija, nagu ma teda noortemeeskonna ajast mäletan. Ta on alati olnud rõõmus, suur naeratus näol. Paul on ikka läbi ja lõhki Unitedi oma poiss,» lausus Solskjaer pärast viimast liigamängu.

«Kui Paul lööb mängus kaks väravat, olen ka ise tõeliselt õnnelik. Need väravad on kerge vastus küsimusele, kas ta tahab Unitedis mängida. Kuna ta on nii pikalt mänginud Unitedi särgis, teab ta mis selle klubi särgi kandmine tähendab. Ta armastab Unitedit,» rääkis Solskjaer.

Enda uue treenerirolli kohta lausus Solskjaer: «See on hea tunne, aga vaatame, kas ma ka harjun sellise rolliga. Ma olen küll mõned mängud Unitedi särgis kapten olnud, aga see on täitsa teine asi. Kodustaadionile tagasitulek oli meeliülendav, meil on maailma parimad fännid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles