Jõhker: Napoli toetajad tapsid auto rataste all Interi fänni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Napoli ultrad.
Napoli ultrad. Foto: Fabio Sasso / ZUMAPRESS.com

Itaalia kõrgliigas peetud tuline kohtumine Interi ja Napoli vahel lõppes mitmetele fännidele haiglas, kellest üks ka hukkus.

Algselt ilmusid Itaalia meediasse teated, et kohtumise päeval pussitati nelja Napoli fänni, mille tulemusena üks fännidest kriitilises seisus haiglasse toimetati ning kolm ülejäänut said samuti kehavigastusi. Nüüd selgus, et hukkunud on ka üks Interi fänn.

Väidetavalt umbes tund aega enne Interi ja Napoli kohtumist jäi üks 35-aastane Interi poolehoidja minibussi rataste alla. Hiljem selgus, et tegemist oli Napoli ultrafännide poolt juhitud bussiga ning olukord oli seotud pussitamisega. Haiglasse toimetatud Interi poolehoidja suri saadud vigastustesse.

Itaalia väljaanne Corriere della Sera vahendab, et Napoli fännide masina peatasid Interi ultrad, kes soovisid kakelda. Interi fännid pussitasid Napoli fänne, kuid kuidagi õnnestus Napoli toetajatel tagasi bussi pääseda ja staadionile sõitma asudes aeti alla ka üks Interi fänn kes hukkus.

Hetkel pole teada, kas hukkunud Interi toetaja oli seotud eelnevalt aset leidnud pussitamisjuhtumiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles