Kalev/Cramo leegionär lõi vastasmängijat rusikaga näkku (3)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chavaughn Lewis lõi Eesti-Läti korvpalliliigas vastasmängijat rusikaga näkku.
Chavaughn Lewis lõi Eesti-Läti korvpalliliigas vastasmängijat rusikaga näkku. Foto: kuvatõmmis videost / Facebook

Kalev/Cramo sai Eesti-Läti korvpalliliigas järjekordse võidu, kui alistas kodusaalis Jurmala 103:84, kuid lõpptulemust jääb varjutama Chavaughn Lewise ebasportlik käitumine.

Kalev/Cramo ameeriklasest mängija lõi esimesel veerandajal Jurmala kaptenit Ugis Pinetet rusikaga näkku (videot intsidendist näeb siit). Ilmselt ärritus Lewis seepeale, et vastasmängija tabas teda enne küünarnukiga. Mõistagi eemaldasid kohtunikud Lewise mängust. Lisaks diskvalifitseeriti veel Jurmala mängija Karlis Lasmanis.

Neljanda veerandaja alguses sai viienda isikliku vea Jurmala pallur Edgars Jeromanovs, kes seepeale ägestus ja kohtunikud määrasid lätlasele ka tehnilise vea. Lisaks saadeti saalist minema Jurmala peatreener Martins Gulbins. Mullune Läti pronksimeeskond jätkas enam kui kümnepunktilises kaotusseisus sisuliselt olematu vahetusmeestepingiga ega suutnud kaotusseisust välja rabeleda.

Kalevi resultatiivseimaks kerkis 26 punkti kogunud Arnett Moultrie, kes noppis ka üheksa lauapalli. Janari Jõesaar lisas 18, Branko Mirkovic ja Reggie Lynch mõlemad 17 ning Tanel Sokk 12 silma. Jurmala parimaks skooritegijaks tõusis Jeromanovs, kelle arvele kogunes 19 punkti.

Kalev/Cramo sai Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas ühe kaotuse kõrvale hooaja 12. võidu ning jagab Riia VEFiga (samuti 12 võitu ja üks kaotus) teist ja kolmandat kohta. Liider Ventspils on võitnud 13 ja kaotanud ühe kohtumise. Jurmala Betsafe püsib seitsme võidu ja kaheksa kaotusega play-off-koha konkurentsis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles