Poksiässale Starikovile Tartus vägev võit, Kont ja Sakson võitsid ilmse ülekaaluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Serikov
Kirill Serikov Foto: Erakogu/Facebook

Kohaliku poksiaasta lõpetas Tartus toimunud kindameeste mõõduvõtt, mis pakkus võimsaid nokaute ning tasavägiseid duelle kõigis kaalu- ning vanusekategooriates.

Kahe päeva jooksul toimunud võistlustel peeti üle 40 lahingu. Seejuures ei kestnud ükski neljast täiskasvanute finaalmatšist lõpukellani!

Raskekaalus alistas Siim Orlovski (Sirge) Rainer Randi (Raund) juba teises raundis. Sama ruttu, ilmse ülekaaluga oli poolraskekaalu finaalis Tanno Klaus (Tarm) üle Taimar Piirist (Raund). Klaus siiski kuldmedalit kaela ei saanud, sest pidas matši keelatud sidemetega, mis võrdus disklafiga.

Kergekeskkaalus võttis võidu kohalik staar Hendrik Kont (TÜ ASK), kes alistas klubikaaslase Ailando Bresovski ilmse ülekaaluga kolmandas raundis. Sama tulemusega oli Sven Sakson (TÜ ASK) üle Juhan Soodlast (Pomerants).

Tartu meistrivõistluste raames peeti ka üks Soome-Eesti lahing, kus tulise duelli järel võttis 2:1 võidu Kirill Serikov (Järve Boxing), olles üle Tampere poksiklubi kasvandikust Shirahmad Hasamist.

Kuni 19-aastaste seas nokauteeris Mark Kartavov (Energia) juba avaraundis Aleksander Luha (Sirge). Robert Pedajas (Kontakt) oli teises raundis ilmse ülekaaluga üle Jaan Bresovskist (TÜ ASK).

Nooremates vanuseklassides olid võidukad Matvei Starikov (Sofron), Lev Kovaljov (Tarm), Daiv Andrejev (Energuia) jt.

Uut aastat alustavad Eesti poksijad Tallinna meistrivõistlustega, mis leiavad aset Lasnamäe spordikompleksis 19. ning 20. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles