Chelsea peatreener vihjas, et Hazard võib siiski meeskonnast lahkuda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FEden Hazard ja Maurizio Sarri
FEden Hazard ja Maurizio Sarri Foto: LEE SMITH / REUTERS

Chelsea peatreener Maurizio Sarri ei ole vaatamata kõigele kindel, kas Eden Hazard siiski Chelsea's jätkab.

Alles sellel nädalal täitus Chelsea'i ründajal Hazardil klubi särgis 100 väravat, mille järel belglane ise ütles, et ta annab endast parima, et saada samasuguseks Chelsea'i legendiks nagu on Frank Lampard või Didier Drogba.

Vaatamata sellel ei ole Sarri nii kindel, et Hazard meeskonnas jätkata soovib, sest viimastel aegadel on ta tihedalt seotud olnud ka Madridi Realiga. Hetkel on küll Chelsea'il Hazardiga leping 2020 aastani, aga tuleviku huvides tuleks koheselt tegutsema hakata.

«Mul ei ole võimalik ise midagi muuta. Klubi peab tegema omapoolselt kõik selleks, et Hazardi meeskonnas hoida, kui nad seda soovivad. Mina olen treener mitte klubi presindent, nii et ma ei ole vastutav ostude ja müükide eest. Hazardi kohta võin rääkida ainult seda, mida ta väljakul teeb. Aga kui meeskond tahab teda hoida, tuleb ruttu tegutsema hakata,» lausus Sarri.

Belglane Hazard on sellel hooajal löönud kokku juba 10 väravat ning lisaks andnud 2 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles