Hamilton: Vetteliga kiivreid vahetada oli minu jaoks suur au

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton.
Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton. Foto: twitter

Vormel 1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton kommenteeris otsust vahetada hooaja lõppedes kiivreid oma peamise rivaali Sebastian Vetteliga. 

«Pärast hooaja viimast etappi kirjutas Sebastian mulle ning küsis, et kas ma ei oleks huvitatud kiivrite vahetamisest. Mina ei ole selline sõitja, kes oma kiivreid ära annab,» rääkis Hamilton F1i-le.

«Saan aru, et jalgpallurid vahetavad peale mänge oma särke, aga need asjad ei ole kuidagi võrreldavad. Kiivrid on tunduvalt kallimad ja meie enda jaoks tunduvalt tähtsamad asjad,» seletas Hamilton.

«Ma arvan, et neid sõitjaid pole palju, kes sellist asja teinud on. Minu jaoks oli tegu vägeva sündmusega, vahetasin kiivri siiski neljakordse maailmameistriga, kes on oma karjääri jooksul nii mõndagi saavutanud,» lausus Hamilton.

«Sebastian on suurepärane sõitja ja väga hea inimene. Mul on tema suhtes suur austus ning selline pakkumine tema poolt tõstis minu silmis tema aktsiaid veelgi,» lõpetas Hamilton positiivselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles