Draama Kristjanite ümber: tühjast tüli või mitte? (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiaasta tähtede gala on läbi, parimad on selgunud, ent..... tants kestab.
Spordiaasta tähtede gala on läbi, parimad on selgunud, ent..... tants kestab. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

​Aasta sportlased selgusid küll juba neljapäeval Saku suurhallis, ent kired ei vaibu ilmselt enne uue aasta algust. Vehklemistreener Helen Nelis-Naukas oli pärast spordiaasta parimate selgumist pahane, et auhinnata jäid nii tema ise kui ka tema hoolealune, tänavu Euroopa meistriks kroonitud Katrina Lehis. Parima sportlase valimissüsteemi kritiseeris ka vehkleja Nikolai Novosjolov.

Nelis-Naukase nimetasid küll parimaks treeneriks ajakirjanikud, ent nii rahvas kui ka spordialaliidud jätsid vehklemistreeneri esikolmikust välja ehk sootuks nullile. Parima treeneri auhinna võitis seega häälte kokkulöömise järel hoopis meeste võrkpallikoondise juhendaja Gheorghe Crețu, Nelis-Naukas jäi Tõnis Sildaru ja Indrek Tustiti järel alles neljandaks.

«Niikaua kui EOK ei muuda valimissüsteemi, on minu poolt sellele üritusele boikott. Rahvalemmik tuleb valida eraldi. Paarist lisakujust on kahju või? Vehklejad võitsid 5 tiitlivôistluste medalit ja ei ühtegi auhinda - see ületas minu taluvuspiiri,» kurtis Nelis-Naukas sotsiaalmeedias. «Novosjolov juba tegi boikoti sellele üritusele, mina olen järgmine. Kahetsen, et muutsin oma puhkuse aega ja üldse tulin,» siunas ta.

Mida arvab asjast aga korraldaja EOK?

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles