Selgus Kontaveidi hooaja esimene vastane – kohe paras pähkel (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit ja Carla Suarez Navarro
Anett Kontaveit ja Carla Suarez Navarro Foto: Yan Lerval/SIPA/Scanpix

Uus tennisehooaeg algab veel vana aasta sees. Esmaspäeval saab ametlikult alguse Brisbane’i turniir ja fortuuna meie esireketile Anett Kontaveidile (WTA 21.) ei halastanud.

Kontaveit paigutus 32 naise seas alumisse tabelipoolde, kus kõrgeimat asetust omab Naomi Osaka (WTA 5.). Eestlannal pole esimese kolme mängu jooksul võimalustki kohtuda mõne kvalifikatsiooni kaudu põhiturniirile jõudnud mängijaga ja kohe hooaja avamatšis saab ta jõudu katsuda Carla Suarez Navarroga (WTA 23.).

Kontaveit ja Suarez Navarro on varasemalt kohtunud ühe korra: 2018. aasta Austraalia lahtistel lõpetas hispaanlanna meie tennisisti turniiri saades kaheksandikfinaalis dramaatilise 4:6, 6:4, 8:6 võidu.

Edu korral ootaks teises ringis Kontaveiti kohtumine Petra Kvitova (WTA 7.) ja Danielle Collinsi (WTA 35.) matši võitjaga. Veerandfinaalis oleks potentsiaalseks vastaseks näiteks Darja Kasatkina (WTA 10.), poolfinaalis aga juba mainitud Osaka või Läti esireket Anastasija Sevastova (WTA 11.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles