Ronaldo kaks väravat aitasid Juventuse dramaatilise võiduni

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: www.imagephotoagency.it / imago/Gribaudi/ImagePhoto

Itaalia jalgpalli kõrgliigas alistas tabeliliider Juventus koduväljakul 2:1 Sampdoria.

Juventus läks mängu Cristiano Ronaldo 2. minuti väravast juhtima, kuid Fabio Quagliarella viigistas 33. minutil penaltist seisu. Teisel poolajal määras kohtunik penalti aga Juventuse kasuks ning Ronaldo sai kirja teise värava.

Mängu viiendal üleminutil lõi Riccardo Saponara palli Juventuse väravavõrku, kuid pärast videokorduse ülevaatamist tühistas kohtunik värava. Saponara oli suluseisust pallile vastu tulnud ning seetõttu polnud tema tabamus määrustepärane.

Ronaldo kaks tabamust tähendavad, et ta lõi lõppeva kalendriaasta jooksul koondise ja klubi eest kokku 49 väravat. Temast enam väravaid on kirjas vaid Lionel Messil (51). Ühtlasi sai Ronaldo enda arvele kirja Juventuse selle kalendriaasta 100. värava.

Dramaatilise võidu saanud Juventusel on tabelis kirjas nüüd 53 punkti. Mängu vähem pidanud Napoli kaotab neile 12 silmaga. Sampdoria on 29 punktiga viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles