Suurklubide hirm Wolves surus Tottenhami põlvili

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Jimenez (paremal) lõi Wolvesi teise värava.
Raul Jimenez (paremal) lõi Wolvesi teise värava. Foto: Nigel French / EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel pakkus üllatustulemuse Wolverhampton Wanderers, kes alistas võõral väljakul Tottenham Hotspuri.

Kuigi Tottenham läks mängu Harry Kane'i 22. minuti väravast juhtima, kuulus teine poolaeg Wolvesile. Esmalt viigistas 72. minutil seisu Willy Boly. 2:1 viis külalismeeskonna 83. minutil juhtima Raul Jimenez ning viis minutit hiljem oli täpne juba Premier League’i debüütvärava löönud Helder Costa.

Wolves on tänavusel hooajal suurtega mänginud tõeliselt hästi. Arsenali, Manchester City ja Manchester Unitediga tehti 1:1 viik, Londoni Chelsea alistati aga 2:1.

Tottenham on liigas mänginud nüüd 19 mängu, millega on teenitud 45 punkti. Liiga liidrile Liverpoolile kaotavad nad teisena kuue punktiga. Manchester City jääb omakorda Tottenhamist maha punktiga. Wolves on tabelis 29 punktiga seitsmendal kohal.

Kõik lõppenud mängud:

  • Brighton - Everton 1:0
  • Fulham - Huddersfield 1:0
  • Leicester - Cardiff 0:1
  • Tottenham - Wolves 1:3
  • Watford - Newcastle 1:1
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles