Vanameister Lessing jättis Eesti meistrivõistlustel kodused tipud selja taha

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laskesuusatamises tulid sprindidistantsil Eesti meistriks Roland Lessing ning Regina Oja.

Otepääl Tehvandil toimunud 10 km sprindivõistluses eksis 40-aastane Lessing lasketiirus kahel korral, ent suutis edestada ühe möödalasu teinud 35-aastast Kauri Kõivu kahe sekundiga. Samuti kaks möödalasku teinud Rene Zahkna kaotas kolmandana Lessingule 15-sekundiga. Neljas oli Kalev Ermits (4; +34) ning viies Hans-Kristen Rootalu (1; +1.25).

Naiste 7,5 km sprindis läbis värske meister Oja lasketiirud puhtalt. Ta edestas kaks möödalasku teinud Johanna Talihärma 54 sekundiga. Kolmas koht kuulus kolm märki püsti jätnud Tuuli Tomingale (+2.06). Esimesena jäi medalita Grete Gaim (3; +2.25), viienda koha viis koju Kadri Lehtla (3; +3.15).

Pühapäeval sõidetakse Tehvandil jälitussõidud. Eesti meistrivõistlused on ühtlasi katsevõistlusteks, mille alusel pannakse järgmiseks kolmeks MK-etapiks ja IBU karikaetapiks paika Eesti koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles