Video: Bjørndalen ja Domratsjeva lõpetasid tänu ilusale žestile karjääri poodiumil (4)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Domratsjeva ja Ole Einar Bjørndalen
Darja Domratsjeva ja Ole Einar Bjørndalen Foto: twitter

Abielupaar Ole Einar Bjørndalen ja Darja Domratsjeva panid karjäärile ametliku punkti, kui osalesid Schalke jalgpalliklubi kodustaadionil peetud aastalõpuvõistlusel ja võitsid kolmanda koha.

Esmalt startisid laskesuusatajad 46 000 pealtvaataja ees toimunud võistlusel ühisstardis. Seal oli kiireim kokku seitse möödalasku teinud Itaalia paar Dorothea Wierer - Lukas Hofer. Teise koha teenis nelja möödalasu ja 3,4-sekundilise kaotusega Prantsusmaa paar Anaïs Bescond - Émilien Jacquelin ning kolmas oli samuti nelja möödalasuga paar Bjørndalen – Domratsjeva (+6,1).

Edasi mindi vastu jälitussõidule. Wierer-Hofer tegid kuus möödalasku, ent suutsid 1,2 sekundiga edestada jälitussõidule viiendana startinud Saksamaa paari Franziska Preuss - Simon Schempp.

Kuigi lõpusirgele tuli kolmandana sakslane Benedikt Doll, lubas ta ilusa žestiga viimastel meetritel endast Bjørndaleni mööda ning poodiumile kerkisid kolme möödalasu ja 24,2-sekundilise kaotusega Bjørndalen – Domratsjeva.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles