Kontaveit võttis Austraalia lahtiste kaotuse eest mängleva kergusega revanši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit kohtus Carla Suarez Navarroga 2018. aasta alguses ja sai valusalt lüüa. Aasta viimasel päeval õnnestus kaotuse eest kätte maksta.
Anett Kontaveit kohtus Carla Suarez Navarroga 2018. aasta alguses ja sai valusalt lüüa. Aasta viimasel päeval õnnestus kaotuse eest kätte maksta. Foto: Paul Crock / AFP / Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit alustab uut tennisehooaja Brisbane’i turniiriga, kus avaringis sai 6:0, 6:3 jagu hispaanlannast Carla Suarez Navarrost. Mäng kestis vaid 52 minutit. Loe allolevat Postimehe blogi, kust näeb mängu statistikat ja Kontaveidi võidumuljeid.

Enne mängu:

Maailma edetabelis 20. kohal oleva Kontaveidi ja temast vaid kolme rea võrra madalamale jääva Suarez Navarro kohtumine on oma väljaku viimane mäng. Eestlanna ja hispaanlanna on varem kohtunud ühe korra: lõppeva aasta algusel lõpetas just Suarez Navarro Austraalia lahtistel Kontaveidi turniiri, saades kaheksandikfinaalis dramaatilise 4:6, 6:4, 8:6 võidu. Eestlanna nimetas 6:4, 4:1 eduseisult kaotatud mängu hiljem elu üheks valusamaks lüüasaamiseks.

Edu korral ootaks teises ringis Kontaveiti kohtumine Petra Kvitova (WTA 7.) ja Danielle Collinsi (WTA 35.) matši võitjaga. Veerandfinaalis oleks potentsiaalseks vastaseks näiteks Darja Kasatkina (WTA 10.), poolfinaalis aga US Openi võitja Naomi Osaka (WTA 5.) või Läti esireket Anastasija Sevastova (WTA 11.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles