Fulhami peatreener Ranieri: tahtsin oma meeskonna ründajat ära tappa

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri
Claudio Ranieri Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters/Scanpix

Fulhami peatreener Claudio Ranieri tahtis oma meeskonna ründajat Aboubakar Kamarat ära tappa pärast seda, kui Kamara eksis penaltil omategevuse tagajärjel.

Fulham kohtus laupäeval Inglismaa kõrgliigas Huddersfieldiga. Võitluslik kohtumine oli 0:0 viigis, kui Fulham 82. minutil penalti sai. Penaltit pidi lööma minema Aleksandar Mitrovic, aga Kamara ei olnud nõus palli andma ning läks ise penaltit lööma ja eksis.

«Ta ei austanud mind ega minu otsuseid absoluutselt. Samuti ei austanud ta meie klubi, meeskonnakaaslaseid ega klubi fänne. Selline tegevus on täiesti vastuvõetamatu. Ma rääkisin temaga peale kohtumist, see pole normaalne,» rääkis vihane Ranieri pärast kohtumist.

«Ma ütlesin Aboubakar Kamarale, et ta jätaks palli Aleksandar Mitrovicile, sest me oleme otsustanud, et tema on see mees, kes penalteid lööb. See on täiesti uskumatu mida ta tegi. Ma tahtsin teda ära tappa,» rääkis Ranieri.

Mirtovic ise jäi aga olukorda kirjeldades rahulikuks: «Meil oli väike arutelu, sest ma arvan, et mina peaksin penalteid lööma. Tema arvas teisiti, aga ma ei ole pahane, sest olen ise samamoodi käitunud, see on osa jalgpallist.»

Siiski suutis Mitrovic ise Fulhami päästa, kui ta kohtumise esimesel lisaminutil koduklubile ülimagusa 1:0 võidu tõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles