Chelsea ning Manchester City võitsid Inglismaa kõrgliigas kohustuslikud võidud

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N'Golo Kante lõi Chlesea võiduvärava.
N'Golo Kante lõi Chlesea võiduvärava. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Tänastes Inglismaa kõrgliiga kohtumistes kirjutasid liigatabeli tippu kuuluvad Chelsea ning Manchester City tabelisse juurde kohustuslikud kolm punkti. 

Chelsea kohtus täna kõrgliigas 14. kohal oleva Crystal Palace'iga. Vaatamata Chelsea selgele üleolekule ei suutnud Londoni meeskonna mängijad kuidagi esimesel poolajal väravaarvet avada ning nii mindi poolajale 0:0 viigiseisul.

Teisel poolajal sai siiski Chelsea oma tahtmise, kui 51. minutil õnnestus David Luizi heast söödust N'Golo Kante'l Chelsea 1:0 juhtima viia. Vaatmata võimalustele ei suudetud rohkem väravaid lüüa ning nii oli Chelsea 1:0 kohtumise võitnud.

Manchester City võttis Southamptoni vastu kindla 3:1 võidu. Juba 10. minutil viis David Silva City 1:0 juhtima. 37. minutil suutis Southamptoni poolelt küll Pierre-Emile Höjgjerg küll seisu viigistada, aga poolaja lõpus lõi James Ward-Prowse omavärava ning loetud minutid hiljem tegi Sergio Agüero seisuks 3:1. Teisel poolajal rohkem väravaid ei löödudki ja nii oli City saanud kindla võidu.

Manchester United kohtus koduväljakul Bournemouthiga. Heasse hoogu sattunud Paul Pogba jätkas sealt kust pooleli jäi ning lõi esimese pooltunniga kaks väravat viies Unitedi 2:0 juhtima.

Seejärel suurendas Marcus Rasford veel Unitedi eduseisu, kuid poolajaks suutis Bournemouth ühe värava tagasi lüüa. Teisel poolajal pani United aga paremuse lõplikult maksma ning nii tegi Romeo Lukaku lõppseisuks 4:1.

Lisaks mängisid Inglismaa kõrgliigas omavahel ka Burnley ja West Ham United. Veidi ootamatult suutis liiga eelviimane võistkond Burnley olla kindlalt üle liigatabeli keskel asuvast West Hamist ja nii võeti Chris Wood'i ja Dwight McNeili väravate abil 2:0 võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles