Aastalõputurniiri võitis napilt Transist üle olnud Flora

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastalõputurniiril võidutses Flora meeskond.
Aastalõputurniiril võidutses Flora meeskond. Foto: Jana Pipar / EJL

Kalepi spordihallis peetud jalgpalli aastalõputurniiri võitis Premium liiga arvestuses Tallinna Flora, edestades ühe punktiga avapäeva järel esikohta hoidnud Narva Transi. Kolmas oli Kuressaare meeskond.

Flora pani edule aluse omavahelises mängus, kus saadi 0:2 kaotusseisust 3:2 võit. 2018. aasta «pärisjalgpalli» pronksimeeskond oli nii mõnegi konkurendiga võrreldes turniirile tulnud üsna tugeva koosseisuga, näiteks põhimeeskonnaga hooajaks valmistuvad meister Nõmme Kalju ja hõbeda saanud Levadia kasutasid peaaegu eranditult noori duubelmeeskonna mängijaid ning leppisid seetõttu turniiril vastavalt viimase ja eelviimase kohaga.

Turniiri parimaks mängijaks nimetati Sander Laht Kuressaarest, ehkki väravaküttide tabelis jäi ta ühe tabamusega maha kaheksa väravat löönud Transi ründajast Aleksandr Zakarljukast. Parimaks väravavahiks nimetati Flora puuri kaitsnud Magnus Karofeld.

Lõplik tabeliseis:

  1. Tallinna Flora 22 punkti
  2. Narva Trans 21 p
  3. Kuressaare 16 p
  4. Viljandi Tulevik 15 p
  5. Pärnu Vaprus 15 p 
  6. Tartu Tammeka 14 p 
  7. Tallinna Kalev 10 p 
  8. Elva 6 p 
  9. Tallinna Levadia 6 p 
  10. Nõmme Kalju 4 p

Parim väravavaht: Magnus Karofeld (Tallinna FC Flora)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles