Võimas põhihooaja lõpp: Margus Hunt ja Indianapolis Colts jõudsid play-off’i

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (number 92).
Margus Hunt (number 92). Foto: Frederick Breedon / AFP

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL jõudis play-off’i Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts, alistades põhihooaja viimases lahingus võõral väljakul Tennesse Titansi 33:17.

Indianapolis Colts oli selg vastu seina olukorras, sest võit andis koha play-off’i ja kaotus oleks hooaja lõpetanud. Colts asus esimest veerandaega 7:0 juhtima ning vaheajale mindi nende 17:10 eduseisus. Teisel poolajal vormistas Colts siiski üliolulise võidu ja sammus play-off’i. Kolmas veerandaeg jäi 7:7 viiki, neljas lõppes 9:0 eduga Coltsile, lõppnumbrid 33:17.

31-aastane Hunt puhkust ülemäära palju ei saanud ja tegi väljakul palju musta tööd, kuid ühtegi sack'i ehk vastase mängujuhi mahamurdmist Eesti vägilane kirja ei saanud.

Indianapolis Colts peab esimese play-off’i mängu eeloleval laupäeval Eesti aja järgi kell 23.35, kui kohtub võõral väljakul Houston Texansiga. Põhihooajal olid Indianapolis ja Houston vastamisi kaks korda, mõlemad said korra maitsta võidurõõmu.

Indianapolis Colts alustas hooaega masendavalt, kui võitsid esimesest kuuest mängust vaid ühe. Seejärel saadi aga üheksa võitu kümnest kohtumisest. Coltsist sai alles kolmas meeskond ajaloos, kes jõudnud pärast nii kehva hooaja algust play-off’i ehk 12 parema meeskonna hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles