Mayweather klohmis jaapanlase armutult läbi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Floyd Mayweather sai Tenshin Nasukawa kolmel korral matile.
Floyd Mayweather sai Tenshin Nasukawa kolmel korral matile. Foto: ISSEI KATO/REUTERS/Scanpix

Täna Jaapanis toimunud Rizin 14 võitlusõhtu raames pidasid poksi sõumatši Floyd Mayweather ja Tenshin Nasukawa. Ameeriklane kolkis vastast armutult ja pärast avaraundis kolm korda matil käimist otsustasid Nasukawa treenerid anda loobumisvõidu.

Mayweather trikitas täna korralikult ja matši algus viibis üle tunni, sest profikarjääris vaid võite tunnistanud mees ei suvatsenud varem kohale tulla. Kui ta aga pärale jõudis, oli jutt lühike.

Muidu kikkpoksijana võitlev Nasukawa üritas küll agressiivselt alustada, kuid tema löögid olid nõnda armetud, et Mayweather lihtsalt naeris.

Kui oli aga ameeriklase kord rünnakule asuda, siis mingit armu ei antud. Nasukawa eksis strateegiavalikul üritades Mayweatheri hoopidele kontrarünnakutega vastata, kuid nõnda jättis ta end kaitseta ja kogenud vastane seda karistamata ei jätnud. Jaapanlane käis avaraundis kolm korda matil, andis loobumisvõidu ja pisaratele vaba voli.

Mayweather oli eelnevalt sotsiaalmeedias kelkinud, et teenib üheksaminutilise (3x3) tööpäeva eest üheksa miljonit dollarit. Tegelikult osutus päev siis märgatavalt lühemaks.

Tagasi üles