Floyd Mayweather teenis kaheminutilise matši eest kopsaka rahasumma (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather.
Floyd Mayweather. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA / AFP

Karjääri lõpetanud poksilegend Floyd Mayweather veetis aastavahetuse Tokyos, kus teenis veidi enam kui kaks minutit kestnud näidismatši eest üheksa miljonit USA dollarit, kirjutab ERR Sport.

2018. aasta viimasel päeval Jaapanis toimunud Rizin 14 võitlusõhtu raames pidasid poksi sõumatši Mayweather ja Tenshin Nasukawa. Ameeriklane kolkis vastast armutult ja pärast avaraundis kolm korda matil käimist otsustasid Nasukawa treenerid anda loobumisvõidu.

«See oli ainult meelelahutus, meil oli lõbus,» rääkis 41-aastane Mayweather pärast 140 sekundit kestnud matši, mille jooksul lõi ameeriklane Nasukawa kolm korda pikali. «Ma olen ikka veel pensionil, ma olen võitnud 50 kohtumist ja Nasukawa jäi võitmatuks (populaarse jaapanlase saldo kikkpoksis on 28 võitu ja 0 kaotust, MMA-s neli võitu). Tahan, et fännid üle kogu maailma teda toetaksid, ta on tõeline võitleja.»

Maywather lisas sotsiaalmeediasse pildi, mille alla kirjutas, et teenis selle matši eest suisa üheksa miljonit USA dollarit (7,8 miljonit eurot). 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles