Käsi peale: peapõrutusest naasnud Maik-Kalev Kotsar blokeeris uskumatult palju viskeid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar (palliga).
Maik-Kalev Kotsar (palliga). Foto: Rick Osentoski / USA TODAY Sports / Scanpix

Eesti korvpallikoondislane Maik-Kalev Kotsar naasis aasta viimasel päeval väljakule ja aitas South Carolina USA ülikooliliigas 97:46 võidule North Greenville’i üle.

Kahe nädala eest peapõrutuse saanud Kotsar alustas kohtumist pingilt, kuid teenis kohtumise lõpuks 20 minutit mänguaega ning viskas selle jooksul seitse punkti (kahesed 1/3, vabavisked 5/6). Lisaks võttis 22-aastane ääremängija kaheksa lauapalli, andis ühe resultatiivse söödu, blokeeris koguni kuus (!) vastaste pealeviset ja tegi kaks isiklikku viga, kirjutab Korvpall24.ee.

Carlos Jürgensi kodumeeskond Oral Roberts Golden Eagles alustas oma konverentsi põhihooaega võiduga, kui võõrsil mängiti üle Omaha Mavericks 87:84. Vahetusmängijate pingilt alustanud Jürgens pääses väljakule 11 minutiks, kuid punktiarvet tal selle ajaga avada ei õnnestunud (kolmesed 0/2).

Loe edasi Korvpall24 portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles