Renee Teppan ja Belchatowi Skra lõpetasid aasta veenva võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (number 3).
Renee Teppan (number 3). Foto: Belchatowi Skra / Facebook

Välismaal mängivate Eesti võrkpallurite jaoks oli lõppenud pühadenädal rahulik ja väljakul käisid vaid mõned mängijad, kirjutab Volley.ee.

Poola meistriliigas sai täismängu kirja Belchatowi Skra diagonaalründaja Renee Teppan, kelle kaheksa punkti (+2) aitasid Belchatowil 3:0 (25:22, 25:21, 25:15) alistada Bydgoszczi Chemiku.

Ülejäänud Poola liigas tegutsevad Eesti koondise liikmed eelmisel nädalal platsil (ega treeneritena selle ääres) ei käinud.

Liigatabelis on Belchatow 21 punktiga kuuendal kohal. Treenerite Gheorghe Cretu ja Alar Rikbergi koduklubi Rzeszowi Asseco Resovia asub 14 puntkiga 11. kohal ning Kert Toobali ja Rainer Vassiljevi tööandja Lubini Cuprum üheksa punktiga kohe nende selja taga.

Belgias kaotas Maaseiki Greenyard liigakarika veerandfinaalis 2:3 (25:22, 21:25, 28:30, 25:20, 11:15) Gentile, Timo Tammemaa ja Keith Pupart kaasa ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles