Barcelona peatreener: ma ei tea, mida järgmisel hooajal teen

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernesto Valverde.
Ernesto Valverde. Foto: Alejandro Garcia / EPA

Barcelona jalgpallimeeskonna peatreener Ernesto Valverde andis mõista, et järgmisel hooajal võib Kataloonia hiidu juhendada keegi teine.

54-aastase Valverde leping Barcelonaga lõppeb pärast järgmist hooaega, kuid lepingus on klausel, mis võimaldab tal eeloleval suvel klubist lahkuda. «Mina ei tea, mida ma teen järgmisel hooajal. Meie kõik teame, kuidas jalgpallis asjad muutuvad. Ma ei vaata kunagi nii pikalt ette. Meie jaoks on juba kaks kuud pikk periood,» sõnas Valverde. 

Valverde asus Barcelona etteotsa 2017. aasta kevadel. Möödunud hooajal tuli Barcelona tema juhendamisel Hispaania meistriks ja karikavõitjaks. «Kui sa võidad mängu, siis kõik on õnnelikud, aga kui kaotad, siis kõik jälgivad sind. Ma tahan, et inimesed oleksid tööga rahul. Kui sa ei võida liigat, siis kõik vaatavad treenerile otsa,» märkis Valverde.

Tänavusel Hispaania La Liga hooajal hoiab 17 mängu järel 37 punktiga esikohta, kuid Madridi Atletico jääb maha vaid kolme ja Sevilla viie punktiga. Ühe mängu vähem pidanud Madridi Real paikneb 29 punktiga neljandal kohal. Meistrite liigas jõudis Barcelona play-off’i, kus kohtub Lyoni Olympique’iga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles