Otepää MK-etapi korraldajad on hoolimata tormist rahulikud

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahevõistleja Kristjan Ilves.
Kahevõistleja Kristjan Ilves. Foto: Newspix24/SIPA/Scanpix

Kahevõistluse Otepää MK-etapi peakorraldaja Ago Markvardt kinnitas, et Tehvandi spordikeskus on nädalavahetusel peetavaks MK-etapiks valmis.

«Ilm on viimastel päevadel küll soe ja vesine olnud, aga tingimused on Otepääl head. Lund on siin piisavalt,» kinnitas Markvardt Kuku raadiole. Kuigi täna andis Ilmateenistus välja paljudele põhja- ja läänepoolsetele maakondadele teise taseme tormihoiatuse, on Markvardt rahulik. «Tuult siin kandis olla ei tohiks,» sõnas ta, lisades, et korraldajad lähtuvad eelkõige kuni kahepäevastest prognoosidest.

Esimesed sportlased saabusid jaapanlaste näol Tallinnasse juba vana-aasta õhtul, eile jõudsid nad juba ka võistluspaika. «Üksikuid äraütlemisi on tulnud, aga sportlastele on MK-etapid olulised ja suuresti on kõik kohal. MK-etappidel jagatakse punkte ja auhinnaraha, keegi ei taha neist ilma mõjuva põhjuseta ilma jääda,» ütles Markvardt.

Eestlase Kristjan Ilvese seisundi kohta ütles endine kahevõistleja, et täpse pildi saame ette alles võistlustel. «Eks see ole küsimärk. Enne me seda teada ei saa kui võistlusrajal. Loodame, et seisund on paremaks läinud. Hüppemäel on olnud edasiminek, murdmaasõidu kohta on praegu raske midagi öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles