Schumacheri abikaasa: ta on parimates kätes (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (Deutschland / Ferrari)
Michael Schumacher (Deutschland / Ferrari) Foto: / imago/Sven Simon

Vormel 1 legend Michael Schumacher saab homme 50-aastaseks. Tema abikaasa Corinna tegi juubeli puhul mehe Facebooki lehel emotsionaalse pöördumise.

«Meil on hea meel tähistada koos teiega Michaeli 50. sünnipäeva. Michael võib olla uhke selle üle, mida ta saavutanud on. Ja meie samuti,» alustas Corinna.

Seejärel palus ta aga inimestelt mõistvat suhtumist. «Võite kindlad olla, et ta on parimates kätes. Palun mõistke, et soovime sedavõrd tundliku teema nagu tervis hoida privaatsena. Samal ajal soovime teile palju tervist ja head uut aastat,» jätkas Corinna.

Schumacher suusatas 2013. aasta 29. detsembril koos perega Meribeli suusakuurordis väljaspool märgistatud radu, kui kukkus peaga vastu kivi. Kiiver päästis ta elu, kuid sakslane sai siiski ränga ajutrauma, millest taastub oma Šveitsis asuvas kodus tänaseni.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles