Kontaveit ja Kasatkina piirdusid paarismängus avaringiga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esireket Anett Kontaveit piirdus koos venelanna Darja Kasatkinaga Brisbane'i tenniseturniiri paarismängus küll kõigest avaringiga, aga on jõudnud üksikmängus juba veerandfinaali.
Eesti esireket Anett Kontaveit piirdus koos venelanna Darja Kasatkinaga Brisbane'i tenniseturniiri paarismängus küll kõigest avaringiga, aga on jõudnud üksikmängus juba veerandfinaali. Foto: AFP7 / ZUMAPRESS.com

Austraalias Brisbane’is toimuval tennise hooaja avavõistlusel langesid naiste paarismängus Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 820.) ja venelanna Darja Kasatkina (WTA 382.) konkurentsist juba avaringis, kus kaotati kolmanda asetusega USA-Tšehhi paarile Nicole Melichar (WTA 15.) / Kveta Peschke (WTA 13.) tulemusega 4:6, 5:7.

Tund ja 18 minutit kestnud kohtumises lõi USA-Tšehhi duo viis ässa, Kontaveit ja Kasatkina aga ühe ässa. Topeltvigu tegid tennisistid vastavalt kaks ja viis. 126 võidetud punkti jagunesid mängijate vahel vastavalt 67 ja 59.

Veerandfinaalis lähevad Melichar ja Peschke vastamisi Serbia-Venemaa paari Olga Danilovici (WTA 176.) ja Anastasia Potapovaga (WTA 120.). Kui Kasatkina kaotas üksikmängu avaringis kohalikule tennisistile Kimberly Birrellile, siis Kontaveit on pääsenud juba veerandfinaali, kus läheb vastamisi ukrainlanna Lesia Tsurenkoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles