11-kordne X-mängude võitja Pastrana plaanib starti tulla autoralli MM-sarjas

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travis Pastrana
Travis Pastrana Foto: Jennifer Stewart / AFP

Mitmekordne X-mängude võitja Travis Pastrana plaanib lähiaastatel kaasa lüüa ka autoralli MM-sarjas.

Ilmselt maailma üks mitmekülgsemaid auto- ning motosportlasi, ameeriklane Travis Pastrana, soovib end taas proovile panna ka autoralli MM-sarjas. 11-kordne X-mängude võitja ning Põhja-Ameerika meister autorallis on pannud endale eesmärgiks tulla starti uue generatsiooni WRC masinaga.

«Ameerikas sõidetavad rallid on küllaltki lihtsad, lähed kirjutad legendi ära ja sõidad. MM-sarjas on aga asi tunduvalt keerukam. Minu soov on sõita kaasa Soome MM-rallil. Aga ma ei sõidaks seal vaid ühe korra vaid vähemalt kolm aastat järjest, et kogu võistluse olustikuga harjuda,» rääkis Pastrana Motosport Magazine'ile.

«Minu unistuseks on tulla Soome MM-rallil võitjaks, aga tean, et see on meeletult keeruline. Isegi kui ma ei võidaks, oleksin väga rahul, et sealseid katseid uue generatsiooni ralliautoga läbida saaksin. Vaatame, mis tulevik toob,» lausus Pastrana.

Pastrana on varasemalt autoralli MM-sarjas kaasa teinud ka kolm etappi, kui ta 2007. aastal PWRC sarjas Mehhiko, Argentina ja Wales'i rallidel osales. Parim tulemus pärineb Pastranal Mehhikost, kus ta omas klassis viiendana lõpetas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles