Torm segas ka Ilvese treeningplaani

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt 2018. aasta viimasest päevast. Eile Kristjan Ilves kodusel Tehvandi hüppemäel treenida ei saanud. FOTO: Arvo Meeks
Pilt 2018. aasta viimasest päevast. Eile Kristjan Ilves kodusel Tehvandi hüppemäel treenida ei saanud. FOTO: Arvo Meeks Foto: Arvo Meeks

Eile Eestimaad tabanud maru tekitas vast meis kõigis suure soovi aknad sulgeda, kardinad ette tõmmata ja sügavale teki alla peitu pugeda. Õnneks on prognoos nädalavahetuseks oivaline – väiksed miinuskraadid, äkki pilve tagant piiluv päike ja Otepää suusahüppemäelt alla potsatavad kahevõistlejad.

«Teisipäeval saabusid jaapanlased, ööl vastu kolmapäeva Hiina tüdrukud. Tallinnas on osa juba maandunud, kui torm seda lubas. Mõnda võib ilm takistada plaanitud ajal kohale jõuda, aga võistlusteni on veel veidi aega ja reedel, kui on kavas ametlik treening ja eelvõistlus, on kõik kindlasti kohal,» võttis kahevõistluse MK-etapi peakorraldaja Ago Markvardt kokku ühe probleemi, mille eilne torm põhjustas. Need, kes juba kohale jõudnud, pidid samuti ilmale alla vanduma. Teiste seas lootis eile kodusest hüppemäest alla tuhiseda ka meie parim kahevõistleja Kristjan Ilves, kuid tuisuilm oli nõnda vali, et treeningud tuli ära jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles