Riia VEF tõusis võiduga Eesti-Läti ühisliigas mööda Kalev/Cramost

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia VEF.
Riia VEF. Foto: Paula Čurkste / LETA

Läti korvpalliklubi Riia VEF oli Eesti-Läti ühisliigas 81:59 üle Jurmala meeskonnast, millega tõusti liigatabelis mööda Tallinna Kalev/Cramost ning mindi teisele kohale. 

Avaveerandajal asus Riia kohtumist juhtima, kuid poolajaks oli vahe siiski veel vaid kuus punkti. Sealt edasi läks VEF aga oma teed, kui kolmandal veerandil visati 10 punkti rohkem kui Jurmala ning ka viimasel veerandajal näidatud kindel mäng tõi Riiale 22-punktilise võidu.

VEFi resultatiivseimaks mnijaks kerkis Mareks Mejeris 17 punkti ning kuue lauapalliga. Lisaks aitas Steve Zack omaltpoolt kaasa 16 punktiga. Kaotajate parimaks oli 14 punkti visanud Lauris Blaus.

Riia VEFil ün nüüd kirjas 13 võitu ning kaks kaotust, millega tõusti Eesti-Läti ühisliigas teisele kohale mööda Tallinna Kalevist, kellel on kirjas 12 võitu ning üks kaotus. Liigat juhib Ventspils, kellel on kirjas 14 võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles