Chelsea poolakaitsja üks sööt on kujunenud kallimaks kui luksusauto (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Drinkwater.
Danny Drinkwater. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

2017. aasta 1. septembril palkas Londoni Chelsea Leicester Cityst poolkaitsja Danny Drinkwateri. Klubi kahjuks pole mees läbimurret teinud.

Chelsea maksis Drinkwateri eest Leicester Cityle 35 miljonit naela. Twitteri kasutaja Jamie Thorpe on kokku löönud statistika, mis näitab, kuivõrd vähe Chelsea selle summa eest tagasi on saanud.

Nimelt on praegu Drinkwateri ühe mängu hinnaks (ainult Inglismaa kõrgliiga ja Meistrite liiga) kujunenud 2,33 miljonit naela. Ühe mänguminuti hinnaks on kujunenud 62 000 naela, sekundi hinnaks 1036 naela ning ühe söödu hinnaks 81 900 naela.

Londoni Chelsea peatreener Maurizio Sarri ütles eelmise aasta lõpus, et Drinkwateri vähene mänguaeg on seotud tema taktikavalikuga. Kui eelmine peatreener Antonio Conte mängis 3-4-3 formatsiooniga, siis Sarri kasutab 4-3-3 formatsiooni.

«Usun, et probleem on minu jalgpallis. Ta on väga hea poolkaitsja, aga tema tuleviku kohta ma ei oska öelda. See oleneb temast ja klubist,» ütles Sarri.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles