Skandaalne ründaja Balotelli eemaldati koduklubi treeningutelt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: Elyxandro Cegarra / imago/PanoramiC

Prantsusmaa kõrgliigas mängiv itaallasest ründaja Mario Balotelli on taas sekeldustesse sattunud.

2012. aastal jalgpalli EMil end ülimalt hea ründajana tõestanud Balotelli sattus pärast seda mitmetes tippklubides sekeldustesse eelkõige oma suhtumise ning käitumise tõttu. Nüüd Prantsusmaal Nice'is mängival Balotellil on väidetavalt taas suhtumisega probleemid.

Balotelli probleemiks on see, et mees ei ole lihtsalt heas vormis ning ei näe sellega ka liigselt vaeva. Meeskonna peatreener Patiric Vieira andis Balotellile puhkust, lootes et itaallane taas motivatsiooni leiab.

«Treeningutelt eemaldamine oli planeeritud, annan Balotellile mõned vabad päevad. Minu idee on see, et vabadel päevadel saab Balotelli oma tuleviku üle järgi mõelda ning seejärel otsustada, mida ta tahab. Tal on meiega endiselt leping olemas, ehk jõuame ka kokkuleppele ja ta soovib jätkata,» rääkis Vieira.

Nice'is esimese kahe hooajaga 44 väravat löönud Balotelli pole aga kolmandal aastal hoogu üles saanud ning on pärast 10 peetud mägnu endiselt nulli värava peal. Leping Nice'iga kehtib itaallasel veel hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles