Liverpool sai Manchester City vastu kirja hooaja esimese kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool sai kirja kaotuse.
Liverpool sai kirja kaotuse. Foto: Peter Powell / EPA

Liverpool sai Inglismaa kõrgliigas kirja hooaja esimese kaotuse, kui liidrite heitluses jäädi 1:2 alla Manchester Cityle. 

Võitlusliku mängu esimene hea võimalus tekkis Liverpoolil, kui Sadio Mane pealelöök tabas posti, mille järel Stones palli joonelt ära klaarida suutis. 40. minutil viis aga Sergio Agüero meisterliku sooritusega City poolajaks 1:0 juhtima.

Teisel poolajal jätkus põnev lahing ning 64. minutil aitas Roberto Firmino pealöök tabloole viigiseisu. Kaheksa minutit hiljem suutis City aga taas hea võimaluse luua ning Leroy Sane viis City uuesti kohtumist juhtima.

Mängu lõpus olid head võimalused City poolt Agüerol, Bernardo Silval ning Raheem Sterlingul ja Liverpooli poolt nende ründetähel Mohamed Salahil, kuid ükski mees mänguseisu muuta ei suutnud ning nii võitis City kohtumise 2:1.

Liigatabelis tõusis City võiduga taas teiseks mööda Tottenhamist. Liidrina jätka Liverpool on kogunud 54 punkti, Cityl on nüüd kirjas 50 punkti ning Tottenhamil kolmandana 48 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles