Pahane Klopp pärast kaotust: kuhu Kompany punane kaart jäi? (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City kapten Vincent Kompany on äsja jalust niitnud Liverpooli ässa Mohamed Salahi, kuid pääseb kollase kaardiga.
Manchester City kapten Vincent Kompany on äsja jalust niitnud Liverpooli ässa Mohamed Salahi, kuid pääseb kollase kaardiga. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images / Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp oli pärast hooaja esimest liigakaotust pahane kohtuniku Anthony Taylori peale, kes jättis tema hinnangul esimesel poolajal City kaptenile Vincent Kompanyle andmata selge punase kaardi.

Liverpool jäi võõrsil Manchester Cityle alla 1:2, võiduvärava lõi 72. minutil Leroy Sane. Liverpooli hooaja esimene kaotus koduliigas vähendas City kaotusseisu nendega võrreldes taas vaid neljale punktile. Kloppi häiris aga enim 30. minutil juhtunu, kui Kompany võttis palli Mohamed Salahilt.

«Mulle tõesti meeldib Vincent Kompany väga, aga mismoodi, püha Jumal, see punane kaart ei olnud?!» imestas Klopp pärast lõpuvilet. «Ta on viimane kaitsja ja sõidab olukorda sisse. Veidi tugevam kontakt ja Mo oleks hooaja lõpuni väljas olnud.»

Kollase kaardiga pääsenud Kompany leidis mõistagi, et ei teinud midagi valesti. «Minu arust võitsin palli puhtalt, kas polnud nii? Tabasin palli, natuke ka vastast, aga midagi pahatahtlikku küll polnud,» vahendab BBC belglase sõnu. «Ega ma teda meelega vigastada üritanud - pidin lihtsalt esimesena pallini jõudma, muidu oleks ta väravavahiga silmitsi pääsenud.»

Vaata ja otsusta ise: kas õigust räägib Klopp või Kompany?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles