Kanal 12 ja Postimees hakkavad näitama autoralli MMi (6)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja
Ott Tänak ja Martin Järveoja Foto: AFP/SCANPIX

Eesti Meedia omandas kaheks järgnevaks hooajaks autoralli MMi ülekandeõigused. Eesti televaatajateni jõuavad Eesti Meedia kanalite vahendusel kõik 14 etappi, millel osalevad Eesti parimad rallisõitjad Ott Tänak ja Martin Järveoja.

Kanal 12 ja Postimehe eetrisse jõuavad alates jaanuarist igalt MM-rallilt eestikeelsete kommentaaridega otseülekanded kolmelt kuni kuuelt kiiruskatselt, millelt WRC telepilti toodab. Viimast punktikatset näitab Eesti Meedia koos Eesti Rahvusringhäälinguga.

Esimesed otseülekanded jõuavad rallisõpradeni juba avaetapil, Monte Carlo rallil 24. jaanuaril, mil eetris on algava hooaja avakatse.

Ühtlasi jõuavad televaatajani iga võistluspäeva õhtul ülevaated põnevamatest sündmustest. Pooletunnised kokkuvõtted kajastavad päeva kiiruskatsete tulemusi ja üldseisu, samuti muud olulisemat rajal ja raja kõrval toimuvast. Efektsete kaadrite kõrval on tagatud Ott Tänaku sõidu põhjalikum jälgimine ning intervjuud meie rallisõitjatega. Postimehe spordiveebist saab lisaks otseülekannetele võistluspäeva jooksul vaadata värsket ametlikku uudispilti.

«Ralli on läbi aegade olnud Eestis populaarne, eriti nüüd kui Ott Tänak ja Martin Järveoja on tõestanud, et Eesti kuulub absoluutsesse rallitippu. Mul on siiralt hea meel, et Eesti Meedia muutub rallisõbra jaoks oluliseks rallikanaliks,» ütles Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer.

Autoralli MMi uus hooaeg saab avapaugu juba 24. jaanuari õhtul Monte Carlo ralliga. Autoralli maailmameister selgub hiljemalt novembriks, kui sarja viimane, 14. etapp sõidetakse Austraalia teedel. Kokku näitab Eesti Meedia sel hooajal otsepildis üle 50 kiiruskatse.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles