Video: Kobayashi jäi nelja hüppemäe turneel taas alistamatuks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryoyu Kobayashi võib võidurõõmsalt rusikat vehkida.
Ryoyu Kobayashi võib võidurõõmsalt rusikat vehkida. Foto: Sammy Minkoff / imago/Sammy Minkoff

Austrias Innsbruckis peetud Nelja hüppemäe turneel võidutses kolmandat etappi järjest jaapanlane Ryoyu Kobayashi, kelle tänasele sooritusele ei suutnud ükski konkurent taas vastata.

Kui avakatsel hüppas Kobayashi 136,5 meetri kaugusele, siis teises voorus kandus jaapanlane 131 meetri kaugusele ning sai seega kokkuvõttes 267 punkti. Teine koht kuulus Innsbruckis kohalikule suusahüppajale Stefan Kraftile, kel õnnestus koguda 254,2 punkti vastavalt 129,5 ja 130,5 meetri pikkuste õhulendude eest. Kolmandale positsioonile tuli norralane Andreas Stjernen, keda hinnati 131 ja 126 meetri pikkuseliste hüpete eest 242,7 punktiga.

Pärast kolme osavõistlust juhib Nelja hüppemäe turneed 815,9 punktiga Kobayashi. Teisel kohal on tänase etapi paremuselt 13. tulemusega lõpetanud sakslane Markus Eisenbichler 770,4 silmaga ning kolmandaks kerkis Stjernen 766,2 punktiga.

Nelja hüppemäe turnee viimane osavõistlus peetakse pühapäeval Austrias Bischofshofenis.

Video Kobayahasi tänasest esitusest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles