Hiigeltrahvi saanud vutilegend jäi passist ilma ja pandi kodumaale aresti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuhu raha kadus? Ronaldinho ei tea...
Kuhu raha kadus? Ronaldinho ei tea... Foto: Jan Huebner / imago/Jan Huebner / Scanpix

Jalgpallilegend Ronaldinho on kõigest mõni aasta pärast karjääri lõppu nii suurtes võlgades, et kohus keelas tal kodumaalt lahkumise. Newton Fabricio andis korralduse konfiskeerida nii Ronaldinho kui ka tema venna Assis Moreira passid.

38-aastaselt Ronaldinholt nõutakse ligi kahe miljoni euro suuruse trahvi tasumist, mis määrati talle nelja aasta eest ehitus- ja keskkonnareeglite rikkumise eest. Meestele pannakse süüks Porto Alegre linna Ronaldinho Gaucho instituudi rajamisel tehtud vigu. Vutimees pidanuks esinema uuel nädalal Dubais toimuval spordikonverentsil, kuid ei saa nüüd sinna sõita.

Võimude sõnul pole neil õnnestunud Ronaldinhot ja tema venda kuidagi tabada. Esmalt käskis kohtunik nende passid konfiskeerida novembris, kuid mehed olid sel ajal välismaal ning rändasid mööda ilma ringi kuni jõuludeni, enne kui koju naasid.

Aasta eest karjääri lõpetamisest teatanud brasiillane üllatas võime juba siis, kui talle rahatrahv määrati. Tema pangaarve arestiti, kuid selgus, et seal oli kõigest paar dollarit, elu jooksul PSGs, Barcelonas, Milanis ja kodumaa klubides teenitud miljonid olid aga otsekui õhku haihtunud. Samas ei jää Ronaldinho sotsiaalmeediakontosid vaadates küll vähimatki muljet, nagu võiks tal rahamuresid olla...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles