Ribery tegi sotsiaalmeediasse üliropu postituse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: Uwe Anspach / AP

Müncheni Bayerni jalgpallur Frank Ribery kaotas enesevalitsuse ajakirjanike peale, kes kritiseerisid priiskava elustiili pärast.

Neljapäeval postitas 35-aastane Bayerni täht sotsiaalmeediasse video kuulsast restoranist, mille omanik on türklasest staarkokk, keda tuntakse hüüdnime Salt Bae järgi. Videos serveerib Salt Bae Riberyle kullatud praelõiku, mille hind jääb väidetavalt 1000 euro kanti.

Paljud kritiseerisid pärast video avalikustamist Riberyd priiskava elustiili pärast. Teiste seas ajakirjanik Audrey Pulvar, kes soovitas prantslasel oma raha mõistlikumalt kulutada.

Ribery ei suutnud aga kriitikaga toime tulla ning avaldas sotsiaalmeedias roppusi täis postituse. «Alustame teist kadedatest, vihastest ning kondoomi purunemise pärast sündinud inimestest. Käigu per**e teie emad, teie vanaemad ning kogu perekond. Ma ei võlgne teile mitte midagi. Kogu minu edu on tulnud tänu jumalale. Minu ja minu lähedaste jaoks olete te ainult kivi sokis,» kirjutas Ribery.

Ta lisas: «Teiseks, teie pseudoajakirjanikud alati kritiseerite mind ja minu tegusid (viimane näide on toidu hind!). Kui ma annan raha heategevuseks (sest mind on nii õpetatud), siis miks ei kirjuta keegi sellest? Te tahate pigem rääkida minu puhkusest ja ajast, mil olen oma perekonnaga. Te jälgite iga minu sammu, iga suutäit.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles