Video: Sanchez istus kogemata Solskjaeri asemele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez (punases) on äsja maha istunud, kui Manchester Unitedi vastne peatreener Ole Gunnar Solskjaer ründemängija oma toolilt õigele kohale suunab.
Alexis Sanchez (punases) on äsja maha istunud, kui Manchester Unitedi vastne peatreener Ole Gunnar Solskjaer ründemängija oma toolilt õigele kohale suunab. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi ründemängija Alexis Sanchez jäi eile kaamerasilma ette koomilises olukorras, kui Inglismaa karikamängus Readingu vastu vahetati ta välja ning mees kogemata ManU peatreener Ole Gunnar Solskjaeri toolile istus.

Tšiili koondislane tegi 2:0 võidumängus eeltöö teisele väravale, mis kirjutati avapoolaja lõpus Romelo Lukaku nimele. ManU koduväljakul Old Traffordil peetud kohtumises avas 22. minutil penaltipunktilt skoori hispaanlasest poolkaitsja Juan Mata.

Ühtlasi teenisid Manchester Unitedi jalgpallurid Solskjaeri käe all viienda võidu järjest pärast jõulude eel toimunud Jose Mourinho vallandamist.

Video olukorrast:

Alexis Sanchez accidentally sits in Solskjaer's seat from r/soccer
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles