Video: Curry vedamisel sündis NBAs uhke rekord

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriorsi superstaar Stephen Curry tähistmas järjekordset tabavat kolmepunktiviset.
Golden State Warriorsi superstaar Stephen Curry tähistmas järjekordset tabavat kolmepunktiviset. Foto: Cary Edmondson / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA sündis möödunud ööl Golden State Warriorsi 127:123 võidumängus Sacramento Kingsi üle kõigi aegade rekord.

Nimelt tabasid kahe võistkonna mängijad mängu jooksul kokku 41 kaugviset, mida pole varem üheski teises mängus nähtud. Seejuures kogunes Warriorsi korvpallurite kontole 21 kolmepunktiviset ja koduväljakul mänginud Kingsi mängijate arvele 20 kaugviset. Kokku andsid Warriorsi pallurid kaare tagant tuld 47 korral ehk tabasid 44-protsendiliselt ja Kingsi mängijad 37 korral ehk tabasid 54-protsendilise täpsusega.

Võitjate parimana tõi Stephen Curry 42 punkti, millest koguni 20 kogunes viimasel veerandajal. Seejuures läbisid tema 20st teele saadetud kaugviskest korvirõnga täpselt pooled ehk kümme. Ühtlasi oli tegu Curry karjääri 11. mänguga, kus ta on visanud vähemalt kümme kolmepunktiviset. Kevin Durant toetas meeskonnakaaslast 29 silmaga ja Klay Thompson 20 punktiga. Kingsi resultatiivseim oli 32 punktiga Buddy Hield, kes tabas 13st kolmepunktiviskest 8.

Varasem kahe meeskonna peale enim kolmepunkti viskeid tabanud rekordmäng toimus mullu veebruaris, kui Minnesota Timberwolves ja Cleveland Cavaliers viskasid kokku 40 kaugviset.

Kõik tulemused:

  • Denver Nuggets – Charlotte Hornets 123:110
  • Utah Jazz – Detroit Pistons 110:105
  • Philadelphia 76ers – Dallas Mavericks 106:100
  • Cleveland Cavaliers – New Orleans Pelicans 98:113
  • Milwaukee Bucks – Toronto Raptors 116:123
  • San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies 108:88
  • Portland Trail Blazers – Houston Rockets 110:101

Video rekordilisest mängust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles