Kristjan Ilvese suured ja väiksemad imed: silmad peas, tervis kontrolli all

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim kahevõistleja Kristjan Ilves suutis möödunud nädalavahetusel Otepää MK-etapil Tehvandi staadionil avada tänavuse hooaja punktiarve. Kas sel nädalalaõpul tuleb lisa?
Eesti parim kahevõistleja Kristjan Ilves suutis möödunud nädalavahetusel Otepää MK-etapil Tehvandi staadionil avada tänavuse hooaja punktiarve. Kas sel nädalalaõpul tuleb lisa? Foto: Tairo Lutter

Küllap ei osanud Kristjan Ilves, keegi tema abilistest, fännidest ega ka rivaalidest arvata, et talve esimeste MK-punktide hankimiseks kulub koguni poolteist kuud ja kuus võistlust. Ehkki Ilves ise ütles, et pääs 30 sekka pole talle juba ammuilma mingi eesmärk, tuli nädalavahetusel Otepääl vaeva näha, et silmad pähe saada.

Laupäeval see veel ei õnnestunud ja leppida tuli 35. kohaga, mispeale Ilves lausus: «Naeratama just ei pane, aga vähemalt oli seis parem kui Lillehammeris. Sõitsin ikkagi, mitte ei kulgenud. Suutsin valu taluda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles