Pettunud Reali peatreener: milleks VAR, kui seda ei kasutata?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Santiago Solari.
Santiago Solari. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Madridi Reali jalgpallimeeskond kaotas Hispaania meistriliigas jälle punkte, kui jäi pühapäeval koduväljakul 0:2 alla Real Sociedadile. Madridi Reali peatreener Santiago Solari kritiseeris pärast lõpuvilet mängu peakohtunikku.

«Me ei räägi üldjuhul pärast mängu kohtunikust. Esinevad erinevad olukorrad, mida näeb väljakult selgelt, aga meil on VAR (videokohtunikud – toim), kes aitab, kui pole milleski kindel. Miks meil on VAR ja kogu see tehnoloogia? Kui seda ei kasutada, siis pole sellel mõtet,» sõnas pettunud Solari mängujärgsel pressikonverentsil.

«Me kõik oleme inimesed – treenerid, mängijad, ajakirjanikud – ja teeme vigu. Aga kui on võimalik vigu kontrollida, siis jääb mulle arusaamatuks, miks seda ei tehta. Ma ei saa aru, miks kohtunik ei kasutanud VARi,» lisas Reali juhendaja, kes ei mõistnud, miks Vinicius Juniori vastu tehtud viga Sociedadi karistusalas jäi tähelepanuta (vaata intsidenti siit). 

Real Sociedadi väravad lõid kolmandal minutil penaltipunktilt Willian Jose ja kümmekond minutit enne lõpuvilet Ruben Pardo. Madridi Real lõpetas mängu kümnekesi, sest 61. minutil sai teise kollase kaardi Lucas Vazquez.

Madridi Real asub Hispaania meistriliigas 30 punktiga viiendal kohal, jäädes liider Barcelonast maha kümne punktiga. Pika kaotusteseeria lõpetanud Real Sociedad paikneb 22 silmaga 11. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles