Eesti vehkleja tuli juunioride MK-etapil esikümnesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen-Lii Targamaa (vasakul).
Carmen-Lii Targamaa (vasakul). Foto: Helen Nelis-Naukas

Itaalias Udines peetud naisjuunioride epeevehklemise MK-etapil sai Eesti parimana Carmen-Lii Targamaa kümnenda koha.

Alagrupis kõik võidud saanud Targamaa oli play-off’i avaringis vaba ning alistas seejärel 64 parema hulgas Tsehhi vehkleja Katerina Saligerova 15:11 ja seejärel 15:13 türklanna Bayza Halvaciea. Teel kaheksandikfinaali pidi Targamaa tunnistama Itaalia esindaja Alessandra Segatto 15:10 paremust.

Ülejäänud võistlustules olnud Eesti vehklejatest said Karoliine Loit (Musketär) 27. ja Jelizaveta Kuznetzova 125. koha. MK-etapivõidu sai itaallanna Beatrice Cagnin, kes finaalis alistas venelanna Aizanat Murtazaevati seisuga 15:13. Kokku osales MK-etapil 145 vehklejat.

Eesti kadettide meistriteks tulid Anna Prela ja Markus Salm

Tartu Spordihoones peetud Eesti kadettide meistrivõistlustel epeevehklemises saavutasid esikohad neidude epees Anna Prela ja noormeeste epees Markus Salm. Võistkondlikud kuldmedalid teenisid Tartu Kalev (Karoliina Kamissarova, Karina Vassiljeva, Susanne Lannes) ja Tallinna Mõõk (Markus Salm, Jaron Kiiroja, Kasper Tafenau, Ilija Zurba).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles