Ootamatu vangerdus: Ferrari vormel 1 meeskond saab uue juhi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene uuel hooajal suure tõenäosusega Ferrari vormel 1 meeskonda enam ei juhi.
Maurizio Arrivabene uuel hooajal suure tõenäosusega Ferrari vormel 1 meeskonda enam ei juhi. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Ferrari vormel 1 meeskonnas toimub ootamatu vangerdus. Seni tiimi juhtinud Maurizio Arrivabene koha võtab üle pikalt meeskonna tehniline juht olnud Mattia Binotto, kirjutab La Gazetta dello Sport.

Ferrari viimane meeskondlik tiitlivõit pärineb aastast 2008, kui sõitjad olid soomlane Kimi Räikkönen ja brasiillane Felipe Massa. Aasta varem saavutas Räikkönen ka individuaalse maailmameistritiitli.

Ferrari president John Elkann usub, et meeskonna juhtimises on muutused vajalikud ning just 49-aastane Binotto on mees, kelle eestvedamisel taastab Ferrari oma kunagise hiilguse. Itaalia meeskond pole uudist ametlikult veel kinnitanud, kuid La Gazetta dello Sport andmetel tehakse seda lähiajal.

61-aastane Arrivabene ohjas Ferrari meeskonda 2014. aastast, kuid just lõppenud hooajal oli itaallane varasemast suurema surve all, sest taas jäädi Mercedesele selgelt alla. Tema asendaja Binotto on Ferraris töötanud enam kui paarkümmend aastat, olles erinevatel perioodidel mehhaanik, peainsener, tehniline juht ja nüüd ilmselt ka meeskonna juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles