Hea uudis: Kontaveit alustab Sydney turniiri eestlastele sõbralikul ajal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Maddie Meyer / AFP

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit alustab Sydney turniiri teisipäeval, kui kohtub esimeses ringis Rio de Janeiro olümpiavõitja ja hea sõbranna Monica Puigiga.

Kontaveidi ja Puerto Rico tennisisti avaringi kohtumine peetakse esimesel väljakul päeva viimase mänguna, mis ei alga Eesti aja järgi varem kui kell 9 hommikul. Suure tõenäosusea pannakse pall mängu siiski umbes 10-11 paiku. Postimees teeb mängust otseblogi.

23-aastane Kontaveit ja temast kaks aastat vanem Puig, kes mängisid suvisel Wimbledoni turniiril koos paarismängu, on varem kohtunud korra. Mullu augustis jäi New Haveni turniiri teises ringis 6:4, 6:3 peale Puig.

Puig pääses põhitabelisse «õnneliku kaotajana». Kvalifikatsiooni otsustavas ringis jäi maailma edetabelis 53. kohal paiknev Puig 1:6, 0:6 alla valgevenelannale Aliaksandra Sasnovitšile. Maailma 20. number Kontaveit pääses otse põhiturniirile.

Monica Puig.
Monica Puig. Foto: Maddie Meyer / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles