Taas nullist alustanud tulipäine Teppan: ega peagi lihtne olema

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Püssi ei kavatse ma kindlasti põõsasse visata ega olegi põhjust, sest tähtsamad ajad ootavad veel ees,» on Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna punktikahur Renee Teppan veendunud.
«Püssi ei kavatse ma kindlasti põõsasse visata ega olegi põhjust, sest tähtsamad ajad ootavad veel ees,» on Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna punktikahur Renee Teppan veendunud. Foto: plusliga.pl

Eesti võrkpallikoondise emotsionaalne mängumees Renee Teppan võttis käimasolevaks hooajaks vastu suure väljakutse, kui lõi käed valitseva Poola meisterklubi Bełchatówi PGE Skraga. Senine periood Euroopa tippmeeskonnas pole möödunud kergelt, kuid ega absoluutsesse tippu looderdajaid värvatagi.

Möödunud hooajal Itaalia koondislase Luca Vettori asendajana saapariigi Trentino Diateci klubi esindanud Eesti rahvusmeeskonna diagonaalründaja uskus, et sealse ajaga õnnestus tal nahk paksuks kasvatada, kuid võta näpust. Euroopa liigadest Venemaa ja Itaalia järel tugevuselt kolmandas Poola kõrgliigas on nüüdseks hooaja selgroog murtud ja Teppan tunnistab, et kohanemine uue liiga ja meeskonnaga on olnud keeruline. «Kõik võtab aega,» ütleb 25aastane pärnakas. «Kui alguses sain ka päris palju võimalusi, siis tagantjärele võib öelda, et liiga vara,» arutleb 35aastase Poola võrkpallilegendi ja Bełchatówi kapteni Mariusz Wlazłyga mänguaega jagav eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles