Järelvaadatav: aasta esimeses mängus teenis Pärnu punktilisa ja parandas tabelis kohta (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas Pärnu Võrkpalliklubi 27:25, 25:23, 17:25, 25:15 TalTechi ning tõusis liigatabelis viiendaks.

Pärnu resultatiivseim oli täna 20 punktiga Eduardo Neves Atu Chizoba, Illia Kovalov lisas 13 punkti. TalTechi parim oli 18 punktiga Mihkel Nuut.

Liigatabelis on Pärnul nüüd 21 punkti, millega tõusti Rakvere ette viiendaks. TalTech jätkab 12 punktiga võitlust play-offi nimel, hoides kaheksandat kohta. 

ENNE MÄNGU:

Viimases liigamängus sai TalTech kirja 2:3 kaotuse Selver Tallinnalt, Pärnu jäi 0:3 alla Saaremaale. Pärnu osales pärast seda ka karikafinaalis, kus kaotas samuti Saaremaale 2:3. Pärnu peatreener Avo Keel oli vahepeal lisaks ametis Läti koondise juures, kui pidas Euroopa meistrivõistluste valikmänge ja lõpetas valiksarja 3:1 võiduga Iisraeli üle.

TalTech tuleb väljakule ka laupäeval, mil mängitakse kell 18.00 võõrsil Limbažiga. Laupäeval kell 16.00 kohtuvad Jelgavas sealne Jelgava Biolars ning tabeli kolmas meeskond Saaremaa, samal ajal võõrustab Rakvere kodusaalis Jekabpilsi Lušit. Kell 18.00 lähevad vastamisi Selver Tallinn ja Daugavpilsi Ülikool.

Aastale läheb kindla liidrina vastu Bigbank Tartu, kelle peatreener Andrei Ojamets juhtis Eesti naiste rahvuskoondise esimest korda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. Tartu meeskonnal on 13 mänguga kogutud 36 punkti, ülejäänud meeskondadel on mäng vähem ja Pärnul kaks mängu vähem peetud. Teisel real paikneb 28 punktiga RTU/Robežsardze, kolmas on 27 punktiga Saaremaa Võrkpalliklubi, neljas 24 punktiga Selver Tallinn, viies Rakvere Võrkpalliklubi 19 punktiga, kuues 18 punkti kogunud Pärnu VK ning Eesti klubidest hoiab TalTech 12 punktiga kaheksandat kohta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles