Kolme teismelisega mänginud Liverpool langes karikasarjast välja

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli 16-aastane keskkaitsja Ki-Jana Hoever.
Liverpooli 16-aastane keskkaitsja Ki-Jana Hoever. Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpalli karikavõistluste kolmandas ringis lülitas Wolves 2:1 võidu järel konkurentsist kõrgliiga liidri Liverpooli.

Koduväljakul mänginud Wolvesi väravad lõi 38. minutil Raul Jimenez ja 55. minutil Ruben Neves, Liverpooli värava lõi 51. minutil Divock Origi.

Võrreldes viimase liigamänguga tegi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp koosseisus üheksa muudatust, andes sealjuures võimaluse algkoosseisus mängu alustada 17-aastasel poolkaitsjal Curtis Jonesil ja 18-aastasel paremkaitsjal Rafael Camachol. Kuuendal minutil sekkus Dejan Lovreni asemel keskkaitsesse kõigest 16-aastane Ki-Jana Hoever, kellest sai Liverpooli ajaloo nooruselt kolmas debütant.

«Poleks olnud loogiline 16-aastast poissi algkoosseisu panna. Sa ei saa teda enne mängu tuua, kui ta on valmis. Aga ta sai hästi hakkama. Hädaolukordades saavadki nii mõnedki asjad alguse. Siis loeb ainult see, kui hea sa oled, mitte kui vana,» ütles Klopp.

Wolves on Inglismaa karikavõistlustel Liverpooli välja lülitanud nüüd juba viiel korral. Sealjuures oli tegu Wolvesi esimese kodumängu võiduga Liverpooli vastu pärast 1981. aastat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles