Ferguson pidas Solskjaeri palvel mängijate ees inspireeriva kõne

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Endine Mancester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson esines jõulude ajal praeguse meeskonna ees inspireeriva kõnega.

Väidetavalt kutsus Fergusoni mängijatele kõnet pidama meeskonna praegune treener Ole Gunnar Solskjaer, kes mängis ka ise Fergusoni juhendatud meeskonnas.

Kõmuväljaanne The Sun kirjutab, et Unitedi eesotsas 13 Inglismaa meistritiitlit võitnud Fergusoni ütles mängijatele, et klubi on heades kätes ning enam pole kaugel aeg, mil United on taastanud oma kunagise hiilguse.

«Ta ütles mängijatele, et tahab, et nad ennast väljakul naudiksid ning võitleksid teineteise eest. Kõik tuleb jätta väljakule. Lisaks lubas ta, et klubi muutub järgmiste aastatega aina tugevamaks ning just praegustel mängijatel on selles suur roll. Ta tahtis, et mängijad usuksid, et ees ootavad head ajad,» vahendas The Suni allikas Fergusoni öeldut.

Ilmselt kutsus Solskjaer Fergusoni mängijate ette kõnet pidama, et parandada riietusruumis valitsevat atmosfääri, mis teadupärast oli Jose Mourinho käe all muutunud mürgiseks. Tulemused väljakult näitavad, et olukord Manchesteri punases leeris on oluliselt paranenud, sest Solskjaeri juhendamisel on võidetud kõik viis peetud kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles