Joonas Tamm lahkub kindlasti Sarpsborgist: huvi on mitmelt poolt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm.
Joonas Tamm. Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Joonas Tamm on pärast Norra meistriliigas Sarpsborgi ridades tehtud head hooaega võtnud kindla sihi liikuda veel tugevama tasemega meeskonda.

«Käib töö, et otsida välisklubi. Ehk on pärast koondiselaagrit midagi selge,» ütles Tamm, kelle sõnul on Sarpsborgi tagasiminek praktiliselt välistatud. «Nii hea aasta pealt peaks edasi vaatama, parim võimalus on proovida. Aeg on edasi liikuda. Huvi on olnud paljude klubide poolt, päris mitu head varianti on.»

Tamme kinnitusel käib jutt müügist, ehkki Sarpsborgis mängis ta Florast laenulepingu alusel. «Flora saab mind müüa, nendega on mul leping. Aga mis täpselt, on vara öelda, aeg näitab,» sõnas ta.

Eesti koondis kohtub Dohas peetavates maavõistlustes Soomega 11. jaanuaril siinse aja järgi kell 14.00 ja Islandiga 15. jaanuaril kell 18.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles