Tartu fännid kasutavad endiselt Rocki sümboolikat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki fännid mullu märtsis, kui veel aeg-ajalt kodumeeskonna saavutuste üle põhjust rõõmustada oli.
Tartu Rocki fännid mullu märtsis, kui veel aeg-ajalt kodumeeskonna saavutuste üle põhjust rõõmustada oli. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Miks kasutavad TÜ korvpallimeeskonna fännid endiselt Rocki sümboolikat?

Vastab TÜ korvpallimeeskonna fännklubi liige Sigrid Lauren:

Ega muud otseselt ei ole võtta. Ülikool andis siin millalgi mõista, et ta aitaks meil odavamalt uued TÜ sümboolikaga särgid saada. Paraku pole siiamaani midagi meieni jõudnud. Ja me ei tea ju, mis nimi meeskonnal järgmisel aastal on, nii ei taha keegi oma kuludega üheaastast projekti ka tegema hakata. Kõik see sümboolika ei ole üldsegi odav lõbu.

Nii et siiani, kui me oleme käinud välisreisidel, oleme ikka pannud oma Rocki särgid selga ja Rocki hüüdlauseid karjunud. Kõik saavad aru, kelle poolt me oleme.

Nii et praegu uue sümboolika soetamine seisab?

Kavandid on tehtud. Nüüd siis vaatamegi, et äkki keegi paneks raha alla – ülikool või mõni sponsor, meie enda jaoks läheb see liiga kalliks. Aga loodame, et uus sümboolika ükskord ikka tuleb.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles