Vägistamissüüdistusega treener hukkus kohtupäeval avariis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael «Kit» Carson.
Michael «Kit» Carson. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Endine Inglismaa jalgpalli noortetreener Michael «Kit» Carson hukkus autoavariis päeval, mil ta oleks pidanud seksuaalset kuritarvitamist käsitlevate süüdistuste tõttu kohtus selgitusi jagama.

75-aastast Carsonit süüdistati aastatel 1978–2009 toimunud alla 16-aastaste poiste seksuaalses kuritarvitamises. Esmaspäeval kaldus aga Carsoni juhitud punane Mazda 3 sõiduauto teelt välja ning paiskus vastu puud. Surm saabus koheselt ning ühtegi teist sõiduvahendit ega inimest õnnetusega seotud polnud.

Vastu seda puud sõitis Carson oma sõiduautoga.
Vastu seda puud sõitis Carson oma sõiduautoga. Foto: SWNSJames Linsell-Clark/ / James Linsell-Clark/ SWNS

Peterborough’ kuninglik kohtus kuulis Carsoni surmast teisipäeva hommikul ning kohtunik Judge Matthew Lowe võttis vastu otsuse toimik sulgeda. Cambridgeshire’i politsei sõnul oli nende poole pöördunud 11 seksuaalse kuritarvitamise ohvrit.

Carson töötas oma eluae jooksul treeneri ja skaudina nii Peterborough Unitedi, Cambridge Unitedi kui ka Norwich City jalgpalliklubis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles